Кои сме ние

ЗА НАС

Фирма АЛЛ Електра ООД е утвърдена на нашия пазар от 1993 година. Вече повече от 24 години фирмата обслужва своите клиенти, както за интериорно осветление на хотелски, жилищни и административни сгради, така и със светлинни решения в уличното, парково и фасадно осветление.

Фирма АЛЛ Електра ООД представлява в България няколко водещи европейски производители като EGLO-Австрия, Ideal Lux-Италия, METALLUX – Италия, PAULMANN – Германия, VIOKEF – Гърция, официален дистрибутор за България на ключове, контакти и апаратура на SCHNEIDER ELECTRIC, както и основен вносител на Турската марка – GUNSAN. Фирмата дистрибутира навлизащите нови технологии – продукти с концепция, напълно хармонизирана с опазването на околната среда и природните ресурси, базирана на 100%-тно използване на нискоенергоемки LED източници. Фирмата работи съвместно и с утвърдени български компании в областта осветителната техника, както с производители, така и с търговци на едро и дребно, архитектурни и проектантски бюра и др. Всички продукти, които Алл Електра ООД предлага на своите клиенти разполагат с всички необходими сертификати за качество и произход, покриващи съответните европейски стандарти и са одобрени от съответните контролиращи инстанции от българска страна.

Фирма АЛЛ Електра ООД разполага с отлично изградена търговска мрежа – 5 търговски обекта в София, Бургас, Велико Търново и склад, с изключително голяма складова наличност и бързи доставки в цялата страна.
Базирайки се на регулярните доставки от своите партньори в чужбина, фирма АЛЛ Електра ООД има изградена логистична мрежа в София и страната, благодарение на която нашите продукти могат да достигнат до всяко кътче на страната – за малки пратки до 24 часа, за палетни до 5 работни дни.

Благодарение на опита, доброто обслужване и коректно отношение на фирмата към своите клиенти и партньори, фирмата се ползва с уважение в бранша.

В заключение бихме искали да Ви уверим, че фирма АЛЛ Електра ООД с удоволствие ще бъде Ваш партньор в бъдещите Ви планове, като Ви кани да посетите нашите представителни шоуруми в София, Бургас и В.Търново за презентация на мостри и обсъждане на оферти.